Hälg igen

Jag sitter och slöklickar runt på youtube och pillar mig i naveln och bara njuter av att inte göra något särskilt. Jag har gått upp tidigt varje dag denna vecka och somnat alldelse för sent. Det känns underbart att vakna utan att huvudet spränger och att det inte brinner i ögonen för en gång skull. I går var det fest här på boendet, och ingen diskret liten gathering inne på någons rum som det ofta var förr, utan halva huset var dyngfulla och levde rövare till klockan 3 på morgonen. Det är inte så att jag gnäller för jag var så trött så somna var inget problem i vilket fall.
Hittade detta klipp och tyckte det var lite kul och ändå rätt coolt. Det låter som något udda midgårdsspråk men jag är väl medveten om att det bara är turkiska.


Kommentarer
Postat av: Philip

ah fan, jag tolkade som att du var med o festade med tydligen inte... jag hade nog hoppat in i smeten o söpit som ett svin :)

de är föresten fint som snus o bara glida inne på youtube, spotify eller va de nu är... möjligtvis pornhub också.

språket var rätt passande i visa sammanhang, om inte annat så hade de passat in i äckliga star trek, typ som klingon! ha en fortsatt trevlig hälg... nu ska jag dricka te till din ära, broder :P

2009-12-05 @ 22:11:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0