Medan du ropar hennes namn

Det är lugnt på gatan utanför ditt fönster. Under din kudde ligger hemligheter kvar, men dom vilar tryggt under ditt huvud. Du har fortfarande inte märkt, inte förståt att allt nu är borta. Vem av oss kommer bryta tystnaden vi delat så länge? Den tystnad som förkunnar om den frihet vi en gång önskat dela. Du känner att du försvinner bort, inte längre förlorad men inte heller den samma. Tystnaden ligger invävd i vackra mönster du målat. Mönster du bara ser när hon är där. Allt är stilla i hörnet av ditt rum.

Du vilar ensam men trygg i skuggorna av ditt ansikte. Det är samma smärta, samma begär. Allt blandas tillsammans och når dina ådror och bränner som eld. Du spottar kemikalier på ditt golv, spottar ut alla lögner. Det är lögner du smakat så många gånger att det inte längre är en smak av lögn. Det är en smak av sanning. Handlöst faller ni tillsammans i dimman och tänker ut nya sätt att blöda på, medan du ropar hennes namn.

Frozen

Rekommenderar starkt denna film, riktigt obehaglig på ett bra sätt.


Självdistans


Kärlek, extra allt


Nytt!


Tre saker

Det finns tre saker som man inte kan vara på samma gång; Ärlig, intelligent och kommunist.
Om man är intelligent och kommunist är man inte ärlig.
Om man är intelligent och ärlig är man inte kommunist.
Och om man är ärlig och kommunist är man inte intelligent.

Min facebook är "hackad"

Min gode "vän" har ändrat mitt lösenord på fejjan och vill uppenbarligen inte ge mig det nya. Allt som skrivs nu är bara hittapå och omoget skitsnack. Så nu vet ni det.

Frisk

..och kry som en nötkärna. Har varit bortrest och vilat upp mig i några dagar. Nu är det back till kidsen på hemmet, och en annan väldigt fin grej på gång hoho!

RSS 2.0