SEMIFINAL för Sveriges bästa lag!


Självdistans är också viktigt

Titta på detta, går inte att se utan att få sig ett gott skratt. Klassiker.

Änglar

Skrivet av: Samantha och Niclas

Det är som en gåta, att bara leka igenom,
igenom vatten.

Vatten är inte bara en form, inte
något vi använder för att användas.

Ånga
is
Vatten

Vackrast är ändå isen
När den rinner ned på tungspetsen

Värme
Värmen igenom det frysta
igenom, igenom vatten.

Låt oss göra änglar.

Snöänglar

Vackra

Vackra som vi

Nästan onåbar
Att tänka går inte
Det bara rinner.

Hallelujah

Otroligt vacker röst, tro mig, den är värd att titta på.


Det som började så bra...

Det som började som en mysig hockeykväll, slutade i mitt vansinnes högborg. Eftersom vi inte har kanal 5 här i vmo (!) Så tittades det på kvartsfinalmatchen mellan Frölunda - Linköping via kanal5play på webben. Fick däremot bara se 2 perioder av matchen, i 3.e så laggade hela internet naturligtvis ner. Folkhögskolefolket kan inte låta bli att tanka bögporr, ens när det är slutspel tydligen. Linköping höll stenhårt i rodret genom i princip hela matchen. Dock med 30 sekunder kvar av matchen så lyckades Göteborgs finaste bönder självklart gaffla in ett mål på cluben. H(i)V71 fick stråkstryk, så en helt oäven hockeykväll blev det inte.


Skåne tur och retur

Ledigt från skola och ansvar har infunnits på min del av kartan. Så sagt och gjort i torsdags togs tillfället i akt och ett miljöombyte som ledde mig på vägar mot Skånes urskog. Där i bland de skånska fältet där ingen kan höra dig skrika, eller bräka för den delen. På ett vägskäl mellan två små vägar i ett område ingen med fullt förnuft kan hitta rätt. Mötte upp min goda vän Mr U, sov på en skönt obekväm soffa, i dagarna två. Gräddade insidan av min magsäck med Guds egen föda,
fick en trevlig vistelse.
For sedan hem.




THE FINAL FRONTIER

Detta är inte musiknyheter detta är kärleksnyheter! Som trogen maidengeek måste jag självklart presentera den magnifika nyheten att Iron Maiden släpper sitt nya studioalbum "THE FINAL FRONTIER" i slutet av sommaren. Samt besöker Stockholm den 7.e Augusti.

Hallelujah!

Fuck you, you fucking fuck!



Forever struggle through our lifetime We'll never tell the truth from lies. Swallowed by our fears we'll never retreat The smell of freedom is finally cut

Undrar vad trasdockorna gör nu för tiden!


Jodå, det rullar på.

Jag sitter i mitt folkhögskolerum och tar det lugnt som jag brukar vid den här tiden på dygnet. Min söta flickvän sitter och pratar i telefon och får komplimanger för hennes senaste konstverk i bilden. Det ska hon ha också, sjukt snygg fiol i lera har hon bland annat lyckats skapa med hennes magiska händer.

Tre månader kvar här nu i staden V. Stressen är påtaglig, med examensarbete och annat som tynger ner min axlar, den lilla moraltanten i mitt öra viskar tjatandes om allt som jag måste hinna med innan tiden är ute. Rösten har rätt, för tiden är knapp. Men en välförtjänt helg står snart för dörren. Silvermannen har även planer att ta sig neråt i landet ett par dagar och hälsa på vänner med suspect dialekt. Annars då? Jodå, det rullar på.

Om jag blir så här stor

Som killen i videon, gör min flickvän slut.
När jag var 17 år och började träna styrketräning, var min högsta önskan att bli stor, skitstor. Då hade jag förmodligen tyckt att killen i videon var för liten för mitt ideal. Nu är jag snart 26 år och är inte i närheten av att vara lika grov som killen i videon. Och inser att jag aldrig kommer bli det heller.
Men drömmen lever vidare, med flickväns samtycke eller ej.




Bränn fett, sov bättre.

Sambandet mellan underhudsfett och sömnsvårigheter blir allt starkare. Det betyder att man ofta kan se ett samband mellan brist på sömn och för mycket underhudsfett och att kunna gå ner i vikt.

Dålig sömn, eller inte få tillräckligt med sömn, rubbar hormoner som styr aptiten. Det försämrar också musklernas känslighet för insulin. De här två variablerna innebär att personen äter för mycket av fel mat och kalorierna lagras sedan som fett.

Ytterligare en studie visar att överviktiga personer ofta sover dåligt. För att få bättre muskeltillväxt och fettförbränning, stäng av dumburken en timme eller två tidigare och kom i säng och få den sömn du behöver.

Referens: International Journal of Obesity

Silvermannens flickvän som skriver.

Det är nämnligen så att silvermannen tog inte bara med sig
kärlek till vårt förhållande, han tog nämnligen också med sig
kunskap, humor och det viktigaste av allt, trohet.
Så enligt aftonbladet är min man en man med stark intelligens.



Tycker aftonbladet kan överdriva saker och ting ibland.
Men här överdrivs det ej, inte ens för fem öre.

Grattis på födelsedagen!

Min bästa vän Mr U fyller 27 år idag. Detta är min present till dig, en gitarrlektion av ingen mindre än Angus Young him self! Tänkte även att du skulle få äran att gästblogga snart också. Knappra ner dina sköna formuleringar och galet utsvävande anekdoter som får vem som helst att ramla av stolen av garv, och hör av dig.


Snart är det midsommar, va?


En förolämpning med ett leende

Det är här där kärlek får slut på tålamod.
Med frågor som hänger obesvarade kvar i den kvava luften. 
Det är här där någon vill ha mer men redan har allt.
Med en smak av rost i munnen, en kall vindpust från långt hår.
Det är även här där någon desperat vill skänka tillfredställelse,
men får istället betala i förnedring och kränkning.

Rummet gungar, skakar. Stora tårar rinner ner över en mun som bara kan ljuga.
En darrande hand håller för öron, öron som bara hör vad dem vill höra.

Blodet kokar men blir aldrig varmt.

Vreden tar stryptag på hjärtat och det enda som hörs är återigen tystnaden. 

Men det är en tystnad som säger allt.

Designated drinker


Tog en sväng till Norge

Min kära lille bror och hans tjej har flyttat till Oslo, så hela Måndag och tisdag gick åt att flytta dem dit. Riktigt fin lägenhet har dem fixat också. Var skapligt mör när jag kom tillbaka till Värnamo igår. Det var inte en av mina mest lysande idéer att åka hela vägen tillbaka igår. Var så trött så jag tyckte jag såg stora björnar på E4.an. Men efter en kopp kaffe och två redbull så var saken biff. Nu ska jag fixa sommarjobb på nått vettigt behandlingshem, förhoppningsvis blir det samma som förra sommaren.

En riktig man är händig!


RSS 2.0